Kontakt

Deep Democracy Denmark er en forening drevet af Sine Andersen, Karin Bagge og Nina Rørmand Bjerregaard.

Sine Andersen er en erfaren facilitator, som er passioneret omkring at hjælpe grupper til at komme tættere på hinanden og finde løsninger i fællesskab. Hun er uddannet fra RUC i Socialvidenskab og Voksenpædagogik og har en masteruddannelse i Konfliktfacilitering og Organisationsforandringer fra Process Work Institute, Portland, Oregon. Hun har erfaring fra arbejde i kommunale og frivillige organisationer. Hun arbejder som selvstændig konsulent med dialog og konfliktløsning.

Karin Bagge er erfaren i arbejde med facilitering af grupper, teams, samt individuelt og har en mangeårig baggrund som ledende psykolog på et behandlingshjem for børn og unge. Hun er studerende på Master i Organisationspsykologi ved Roskilde Universitet (RUC) og i gang med at færdiggøre international diplomuddannelse ved Deep Democracy Institute med fokus på gruppeprocesser om emner som diversitet og ulighed i mellem mennesker på tværs af køn, alder, etnicitet, uddannelse m.m. Karin føler sig passioneret vedrørende udvikling af fællesskaber og engagement i samfundsspørgsmål og verden.

Nina Rørmand Bjerregaard har en master i International Security and Law fra SDU. Hun har stor erfaring i at arbejde på flygtningeområdet og i NGO’er, både nationalt og internationalt.

Kontakt: Sine Andersen

tlf. 2720 1661

mail: sine@deepdemocracydenmark.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her